Thursday 10 April 2014

Cherry blossoms in Fukuoka // Körsbärsblomning i Fukuoka

Nu har alla blomblad fallit från de vackra sakura-träden, men det börjar också äntligen kännas som att våren är på gång på riktigt! Värme i luften och det doftar sådär vårligt, hoppas bara att det stannar nu.
Jag har såklart varit ute och fotat lite när det blommade som mest här, och tänkte bjuda på några bilder. Vi var även ute ett gäng vänner och kollade på light-up vid ruinerna av Fukuoka castle en eftermiddag och kväll.

// All the petals have fallen from the beautiful sakura trees, but now it really feels like spring is finally here! I've been out taking photos of course when the trees were in full bloom, so i'm want to show some of them. I also went with a bunch of friends to the ruins of Fukuoka castle to see the sakura in light-up. 



Trang as cute as always :D


Egle & Misaki!

KellyKirei posing like a pro






6 comments:

  1. Åh så underbart! Missar precis hanami'n i Tokyo, kommer dit om en vecka... lite surt men men, förhoppningsvis finns i alla fall lite sakura-produkter kvar i butikerna. Och typ Starbucks sakura frappe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Så tråkigt att du precis missar det :/ Men det kommer iaf vara varmt och skönt tippar jag på, och det är ju Tokyo ;) Starbucks sakura frappe är tyvärr borta.. den tog de bort efter bara en par veckor innan sakuran ens var i full blomning.. fattade ingenting. Men andra saker finns kvar!

      Delete
    2. Va?! Nej, så synd! Men Tokyo är ju ändå bäst, så jag lär inte sakna det när jag väl är på plats!

      Delete
  2. Det är verkligen helt fantastiskt vackert!

    ReplyDelete