Wednesday, 17 April 2013

Annelis birthday!

Som sagt åkte jag och hälsade på Anneli i helgen och hade himla trevligt. Vi gick ut en sväng på fredagen, åkte till Ikea på lördag morgon och sen var det dags att fira Annelis födelsedag på lördag kväll! Det började med förfest hemma hos Anneli med ett gäng av hennes vänner, och den förfesten pågick över midnatt. Jag gjorde misstaget att ta en och en halv shot, så jag var inte så pigg när vi skulle ut sen haha.. Men jag hängde på fram till tre iaf innan jag kastade in handduken ^^ Så värst bra bilder lyckades vi dock inte ta i helgen, men här kommer några iaf! 

As i said before, i went to visit Anneli last weekend and had a very nice time. We went out a little while on friday, then went to Ikea on saturday morning, and in the evening it was party time since it was Annelis birthday! We had a pre-party at Annelis place with some of her friends, wich went on past midnight. I made the mistake of drinking one and a half shots, so i wasn't feeling super when we were going out later on. But i came along and stayed out until 3am atleast ^^ Didn't take many good pics this weekend, but here are a few anyways!

Blurry picture from friday night
On the subway
Saturday night with the birthday girl <3
Vad heter snittar på engelska?? Vi gjorde såna iaf, med melon och feta och grejer :3
//yummy foods for the party with melon and feta cheese and stuff :3
Anneli always makes the yummiest pink drinks ^^

With Sofia, Björn and Anneli. Also took a picture with the whole group, but sadly i can't post that.

På söndagen mötte jag upp med Emelie, Jennie och Jennies fina dotter Nova. Så himla länge jag träffade dem, så jag är jätteglad att vi hann ses en sväng över en fika i gamla stan och kika i lite affärer sen! Det får verkligen inte dröja lika länge innan vi ses igen nästa gång.
Passade även på att träffa Maria och Olle en sväng när vi var i stan, alltid lika kul att träffa Maria :) Men söndagens enda bilder var tyvärr på mat haha..

Chinese food! I don't like that they served king prawns but..
Fried banana and ice cream :3
Time always pass way too fast though!

1 comment: